Technológiák

Miért a
VIR Zrt ?

Dinamikusan fejlődő, flexibilis vállalat vagyunk, teljességgel elkötelezettek a megvalósítandó feladatok és a partnereink iránt. Hátterünk egy olyan naprakész, felkészült csapat, amely rendelkezik a megfelelő szaktudással és sok éves tapasztalattal. Fontosnak tartjuk a profi kommunikációt és a megfelelő megoldás megtalálását a problémák duzzasztása helyett, mindezt fiatalos és jó légkörben.
Továbbiak

Tervezés és várhatózás, fedezetszámítás és beszámolók megvalósítása egy középvállalatnál.

Oracle alapon futó adattárház teljes migrációja (9i -> 12i), valamint kétféle verziójú Cognos elemzési és riportállomány konszolidálása (Cognos7, 8 -> Cognos 10.1).

Erzsébet programhoz kapcsolódó web alapú pályázatrendszer. Több százezer elektronikusan benyújtott pályázat és azok feldolgozása.

További referenciáink

Egységes Gazdasági Integrált Rendszer az oktatási szektorban

Projektben megvalósított modulok:

  • Tervezés modul
  • Vezetői Döntéshozó Rendszer modul
  • Központi törzsadattár modul
  • Munkaidő-nyilvántartás modul
  • Beszerzési folyamatok támogatása modul
  • Szerződéstár modul

Partneri együttműködés

A bennünket együttműködésre felkérő partnercégekkel több esetben végeztünk rendszerfelmérést harmadik fél által fejlesztett környezetben. Ezek jellemzően tervezőrendszerek (Cognos Planning, TM1 vagy Express Tervező modul), ahol egy-egy régebbi bevezetés eredménytermékét vizsgáljuk felül és dokumentáljuk.
Feltárjuk a rendszer üzemeltetési szempontból sérülékeny részeit és javaslatot adunk ezen hibaforrások kiküszöbölésére. Szükség esetén részletes, a rendszer komponenseinek összefüggéseit taglaló áttekintést adunk. Igyekszünk olyan javaslatokat tenni ezen munkánk során, amelyek akciókra fordításával újra- vagy beüzemelhetővé válnak a korábbi fejlesztésű rendszerek.

Partnereink

Tervező rendszer üzemeltetésének támogatása - állami szektor

Ügyfelünknél több éve végzünk támogatási, tanácsadási tevékenységet a korábban (más cég által) fejlesztett Önköltségszámítást végző rendszerre vonatkozóan.

Visszatérő, szezonális megkereséseket követően néhány nap ráfordítással segítjük a Kontrolling osztály munkáját, hogy a 2010-ben kialakított rendszer az adott év üzleti változásait lekövetve, módosított paraméterezés mellett is megfelelően működjön.

Technológia: Cognos TM1 9.

Időszak: 2013-tól éves rendszerességgel.

Technológiák

Referenciáink

A munkatársaink szakmai referenciáit a fentiekben foglaltuk össze, cég megnevezése nélkül. Amennyiben bővebb információra lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolat