Technológiák

Miért a
VIR Zrt ?

Dinamikusan fejlődő, flexibilis vállalat vagyunk, teljességgel elkötelezettek a megvalósítandó feladatok és a partnereink iránt. Hátterünk egy olyan naprakész, felkészült csapat, amely rendelkezik a megfelelő szaktudással és sok éves tapasztalattal. Fontosnak tartjuk a profi kommunikációt és a megfelelő megoldás megtalálását a problémák duzzasztása helyett, mindezt fiatalos és jó légkörben.
Továbbiak

Tervezés és várhatózás, fedezetszámítás és beszámolók megvalósítása egy középvállalatnál.

Ügyfél: Magyar Turisztikai Ügynökség>

Egy olyan komplex adatgyűjtő és kiértékelő rendszer kiépítése történt meg a projekt alatt, amely képes a turizmussal kapcsolatos adatok begyűjtésére strukturált és strukturálatlan adatforrásokból, majd ezen adatok, információk tisztítására, szűrésére, feldolgozására és szintetizálására.

Erzsébet programhoz kapcsolódó web alapú pályázatrendszer. Több százezer elektronikusan benyújtott pályázat és azok feldolgozása.

További referenciáink

Egységes Gazdasági Integrált Rendszer az oktatási szektorban

Projektben megvalósított modulok:

  • Tervezés modul
  • Vezetői Döntéshozó Rendszer modul
  • Központi törzsadattár modul
  • Munkaidő-nyilvántartás modul
  • Beszerzési folyamatok támogatása modul
  • Szerződéstár modul

Partneri együttműködés

A bennünket együttműködésre felkérő partnercégekkel több esetben végeztünk rendszerfelmérést harmadik fél által fejlesztett környezetben. Ezek jellemzően tervezőrendszerek (Cognos Planning, TM1 vagy Express Tervező modul), ahol egy-egy régebbi bevezetés eredménytermékét vizsgáljuk felül és dokumentáljuk.
Feltárjuk a rendszer üzemeltetési szempontból sérülékeny részeit és javaslatot adunk ezen hibaforrások kiküszöbölésére. Szükség esetén részletes, a rendszer komponenseinek összefüggéseit taglaló áttekintést adunk. Igyekszünk olyan javaslatokat tenni ezen munkánk során, amelyek akciókra fordításával újra- vagy beüzemelhetővé válnak a korábbi fejlesztésű rendszerek.

Partnereink

Tervező rendszer üzemeltetésének támogatása - állami szektor

Ügyfelünknél több éve végzünk támogatási, tanácsadási tevékenységet a korábban (más cég által) fejlesztett Önköltségszámítást végző rendszerre vonatkozóan.

Visszatérő, szezonális megkereséseket követően néhány nap ráfordítással segítjük a Kontrolling osztály munkáját, hogy a 2010-ben kialakított rendszer az adott év üzleti változásait lekövetve, módosított paraméterezés mellett is megfelelően működjön.

Technológia: Cognos TM1 9.

Időszak: 2013-tól éves rendszerességgel.

Technológiák

Referenciáink

A munkatársaink szakmai referenciáit a fentiekben foglaltuk össze, cég megnevezése nélkül. Amennyiben bővebb információra lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolat