Karácsony
Karácsonyi adományozás 2022
KSI SE

Ajándékozni mindig öröm, különösen így karácsony idején, ráadásul, ha egy olyan nagy múltú sportegyesületnek tudjuk a munkáját segíteni, mint a . Hogy mi és hogyan történt?

Egy nyári rendezvényen találkoztunk az egyesület vezetőjével. Ahogy az lenni szokott, szó szót követ, ki mivel foglalkozik. A sport és ezen belül is az utánpótlás nevelés személyesen is fontos számunkra, mivel a csapatból többen is sportoltunk gyerekkorunkban. Tudjuk, hogy mennyit jelentett annak idején a jó közösség, mennyire jó volt látni a már „menő” nagyokat, akár együtt edzeni olyanokkal, akik később tényleg a csúcsra jutottak. Egy életre meghatározó ahogy a sport segít az ember fejlődésében és itt nem csak az egészségre és a fizikai erőnlétre a fontos, hanem a mentális és emberi oldal is.

Amikor hallottuk, hogy milyen gondokkal küzd az egyesület vezetése, egyértelmű volt, hogy segítünk, hiszen szerencsére megtehetjük! Nagy örömmel adtuk át Zsoldos Péter úrnak, a KSI SE ügyvezető elnökének az 5 db Lenovo laptopot. Ezek az eszközök ezentúl a management operatív munkáját segítik. Több idő jut az ifjú sportolók szakmai fejlesztésére, hiszen a háttérmunka már akár otthonról is elvégezhetővé válik. Ezúton is sok sikert és szép eredményeket kívánunk az egyesületnek!