VIR Vezetői Információs Rendszerek Szolgáltató Zrt.

IBM Turbonomic

IBM Turbonomic

Teljesítmény- és költségoptimalizálási platform

Az IBM Turbonomic egy teljesítmény- és költségoptimalizálási platform, amely nyilvános, privát és hibrid felhők, valamint lokális adatközpontok számára kínál megoldásokat. A platform teljes stack-vizualizációt, intelligens automatizációt és mesterséges intelligencia által vezérelt mélyebb rálátást biztosít, lehetővé téve az informatikai rendszerek hatékonyabb működését.

PRÓBÁLJA KI AZ IBM TURBONOMIC-ot!

30 napos próbaidőszak!

Ha a Turbonomic segítségével optimalizálni tudjuk az infrastruktúrális erőforrásainkat, akkor ezzel nem csupán a hardver költségeinket, hanem az azon futó szoftver költségeinket is csökkenthetjük!

Ha a virtualizált környezetünket összéb tudjuk húzni úgy, hogy az alkalmazásaink teljesítménye továbbra is megfelelő legyen, akkor akár jelentős összegeket takaríthatunk meg a virtualizáció technológia oldali licensz költségen is (VMWare, Hyper-V, stb).

IBM Turbonomic

Az IBM Turbonomic:

 • Automatizálja a kritikus műveleteket folyamatosan és valós időben, emberi beavatkozás nélkül.
 • Előrelátóan biztosítja a legköltséghatékonyabb számítási, tárolási és hálózati erőforrásokat rendszereiben.
 • Megakadályozza az erőforrások felesleges kiépítését a felhőkörnyezetben.
 • Növeli a megtérülést és csökkenti a felhőszámlát, infrastrukturális költségeket azzal, hogy csak azt használja, amire valóban szüksége van.

The application stack

The application stack

IBM Turbonomic


Az IBM Turbonomic jellemzői:

Teljes stack vizualizáció

A Turbonomic szoftver "összekapcsolja" a stratégiai jelentőségű alkalmazásokat a hozzájuk tartozó alapvető erőforrásokkal a rendszer minden szintjén. Folyamatosan értékeli, hogy az egyes entitások, például virtuális gépek vagy konténerek, hogyan működnek együtt, és milyen hatást gyakorolnak minden rétegre. Ezzel növeli az együttműködést és segít költséghatékony erőforrás-döntéseket hozni.

Intelligens automatizáció

Az automatizált műveletek lehetővé teszik a platform számára, hogy előrelátóan cselekedjen az ajánlott erőforrás-döntések terén. Növelje a sebességet, a rugalmasságot és a költségmegtakarítást, miközben csökkenti a teljesítménykockázatot és minimalizálja a felhőben történő pazarlást.AI-alapú betekintések

Az intelligens analitika dinamikus erőforrásokat kínál az alkalmazásokhoz, hogy a csúcsteljesítmény elérhető legyen. A beépített, testre szabható irányítópultok részletes, valós idejű eredményeket nyújtanak. Előrelátó, megelőző és precíz.
IBM Turbonomic


Használati esetek:

 • Optimalizálja felhőköltségeit

  Csökkentse a költségeket, miközben megőrzi a teljesítményt az automatikus, folyamatos felhőoptimalizálással A Turbonomic valós időben pontosan illeszti az alkalmazás igényeit a felhő erőforrásaihoz. A szoftver a felhőalapú foglalásokat is figyelembe veszi, így csak szükség esetén vásárolhat további erőforrásokat.

  Ismerje meg a felhőalapú költségoptimalizálást
 • Tervezze meg a felhő migrációját

  A Turbonomic intuitív felhőmigráció-tervezést kínál, amely lehetővé teszi a felhőbe való migráció egyszerűsítését és felgyorsítását, függetlenül attól, hogy felhőalapú, hibrid vagy többfelhős rendszert használ. Válassza ki a munkaterheléseket és azok áttelepítési célpontjait, valamint a kedvezményes árakat és a licencbeállításokat. A Turbonomic ezután költséghatékony tervet készít, amely az Ön felhőszolgáltatási igényeire optimalizált.

  Ismerje meg a felhőalapú migráció tervezését
 • Modernizálja adatközpontját

  Ahogy a munkaterhelés a felhőplatformokra költözik a nagyobb rugalmasság érdekében, az adatközpontnak nem kell lemaradnia. A Turbonomic automatizált alkalmazás-erőforrás-kezelése biztosítja az adatközpont optimális működését.

  Ismerje meg az adatközpont modernizálását
 • Üzemeltessen FinOps-t

  A növekvő költségekkel járó nyilvános felhőhasználatban a FinOps a számítási felhő költségeinek optimalizálására fókuszáló diszciplínává vált. A FinOps mérnöki csapatai a Turbonomic platformot alkalmazzák a FinOps automatizálásának üzemeltetéséhez, beleértve a biztonságos automatizálást és integrációt minden szervezeti folyamatban. Ez lehetővé teszi a felhő- és ITOps-csapatok számára, hogy csökkentsék a felhőalapú költségeket és növeljék a megtérülést.

  Ismerje meg a FinOps automatizálás
 • Optimalizálja a Kubernetes környezetét

  A konténer technológia azt ígéri, hogy növeli az üzleti folyamatok sebességét, és segít kihasználni az alkalmazások rugalmasságának előnyeit. Azonban a komplexitás ellenőrzése és a szolgáltatási szintű célkitűzések (SLO-k) teljesítése kihívást jelenthet. A Turbonomic egyszerűsíti ezt a folyamatot, automatikusan meghatározva a megfelelő erőforrásintézkedéseket a megfelelő időben. Ez hozzájárul ahhoz, hogy a kritikus alkalmazások pontosan azt kapják, amire szükségük van az SLO-k teljesítéséhez. A Turbonomic támogatja a Kubernetes összes upstream verzióját.

  Ismerje meg a Kubernetes optimalizálását
 • Fenntartható informatika

  Elkötelezett a fenntarthatóság mellett? Itt egy gyors megoldás: A Turbonomic intelligensen kezeli az alkalmazás erőforrásait, és segít csökkenteni a felhő- és adatközpont-használatot, ezáltal lényegesen csökkentve ökológiai lábnyomát, és segítve Önt a fenntarthatósági kezdeményezéseinek elérésében.

  Ismerje meg az IT fenntarthatóságot

PRÓBÁLJA KI AZ IBM TURBONOMIC-ot!

30 napos próbaidőszak!
IBM Megoldások

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése van, keressen bennünket:

info@virzrt.hu

A weboldalon sütiket használunk statisztikák készítése érdekében!