VIR Vezetői Információs Rendszerek Szolgáltató Zrt.

IBM Megoldások - IBM Cloud Pak for Business Automation

IBM Cloud Pak for Business Automation

IBM logo

Jobb üzleti teljesítmény mesterséges intelligencia-alapú automatizálással.

A Mesterséges Intelligencia-alapú automatizálásban rejlő lehetőségek teljes kihasználásához a vállalkozásoknak ajánlott következetesen kihasználniuk a már bevált automatizálási szoftvereket, és minden munkafolyamathoz - a gyors, digitális ügyfélélménytől a belső folyamatok optimalizálásáig - a legjobb megoldást alkalmazniuk. Sajnos nem minden szoftvermegoldás tartalmazza még a szükséges technológiák teljes skáláját a végpontok közötti műveletek automatizálásához, ami megsokszorozza a pontmegoldások számát, emeli a költségeket és a méretezés képtelenséggé válik.

IBM Cloud Pak for Business Automation összefoglalása

Az IBM Cloud Pak® for Business Automation egy moduláris integrált készletet kínál és bármilyen hibrid felhőhöz használható. A mesterséges intelligencia által működtetett automatizálási kapacitások széles készletét tartalmazza. Egy rugalmasan alkalmazható modell, mely a folyamatbányászat, a tartalom, a rögzítés, a döntések, a munkafolyamatok és feladatok elvégzésével lehetővé teszi, hogy kicsiben kezdje, és az igényeinek megfelelően méretezze később. Vállalkozása elindulhat a digitális transzformáció útján a robotizált folyamat automatizálással (RPA), segíthet felgyorsítani a döntéshozatalt intelligens operatív adatfelhasználással, majd automatizálhatja a kulcsfontosságú munkatípusokat az alapvető műveletek során.

Red Hat logo

A biztonságos környezet bizalmat és átláthatóságot biztosít akár több résztvevős munkafolyamatokhoz, és teljes mértékben testre szabható és integrálható a már meglévő befektetéseibe.

Mesterséges intelligencia által generált ajánlásokkal, beépített mérési elemzésekkel Az IBM Cloud Pak for Business Automation szoftver lehetővé teszi az innováció felgyorsítását.

Nézzünk egy hazai példát, miként alkalmazza az IBM Business Automation Workflow-t, a Hegyvidéki Önkormányzat a papíron, személyes jelenlétet és érintkezést igénylő munkafolyamatainak digitalizálására.

Esettanulmány

Ha további információra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

IBM Megoldások

A weboldalon sütiket használunk statisztikák készítése érdekében!