VIR Vezetői Információs Rendszerek Szolgáltató Zrt.

Termékeink

E-dokumentummá alakító rendszer

A rendszer jellemzői

A Formalizált dokumentum digitális feldolgozó rendszer fejlett optikai karakterfelismerő (OCR / ICR) motorral rendelkezik, amely lehetőséget biztosít nagy mennyiségű adat gyors kinyerésére. Automatizált folyamatai biztosítják a pontos és költséghatékony eredményt. A beépített eszközök segítségével könnyen paraméterezhetőek a dokumentumok, egyszerűen kialakíthatóak a munkafolyamatok, minden tevékenység naplózásra kerül, ezzel is elősegítve a monitorozást és a teljesítmény kontrollt.

Az adatfeldolgozás folyamata

  • szkennelés,
  • dokumentum felismerés,
  • hibásan szkennelt lapok javítása.
  • Validálás - A szoftverben beállítható, hogy milyen valószínűségi skála mellett hozza fel a lapokat validálásra. Validálás során ellenőrzik, hogy a lapon látható azonosító és a gép által felismert azonosító szám megegyezik-e. Helytelen karakterfelismerés esetén itt természetesen lehetőség van javításra.
  • Adatfelismerés - A funkció során felismerésre kerülnek az értékek a különböző mezőkből (ICR/OCR).
  • Adattárolás - Az adatfelismerést követően az eredmények egy adatbázisban tárolásra kerülnek, illetve laponként előáll egy XML fájl, amely tartalmazza a lap tulajdonságait, az egyes mezőkre vonatkozó pozíciókat, értékeket, a kitöltöttségi százalékértéket, illetve értékenként a felismerés valószínűségét. A folyamat végén letárolásra kerül több- oldalas képként a feldolgozott űrlap, amelyen a szenzitív adatok kitakarva jelentek meg.
  • Adatellenőrzés - Az adatellenőrzésre, amelyekre a fel nem ismert karaktereknél kerül sor, különböző módokat kínál a szoftver, úgy, mint karaktermátrix, vagy mező kiemeléssel adatellenőrzés.

Termékeink

További információért forduljon hozzánk bizalommal:

Mihalovics Pál
vezérigazgató

Email info@virzrt.hu

A weboldalon sütiket használunk statisztikák készítése érdekében!