VIR Vezetői Információs Rendszerek Szolgáltató Zrt.

Termékeink

Travel Intelligence Database (TID)

A TID rendszer segítségével a turisztikai objektumok tárolása, karbantartása és publikálása hatékonyan és felhasználóbarát módon végezhető el egy korszerű internetes felületen keresztül. A rendszer teljes körűen támogatja a turisztikai objektumok típusfüggő adatainak több nyelven történő kezelését, több szintű jogosultság kezelést és jóváhagyási rendszert, valamint korszerű interfész lehetőségeket biztosít az adatok más rendszerekbe történő átemeléséhez.

Turisztikai objektumok

A TID rendszerben tárolt turisztikai objektumok különböző típusúak lehetnek, melyek teljesen eltérő attribútum halmazzal rendelkezhetnek. A turisztikai objektumok típusai lehetnek: vendéglátás, szálláshely (kereskedelmi, falusi és magán, kemping), rendezvény, múzeum, műemlék, templom, fürdő (wellness), konferencia, természeti érték, aktív szabadidő (golf, lovaglás, horgászat, vadászat, vízi turizmus), turisztikai ajánlat.

A turisztikai objektumok szöveges attribútumai több nyelven szerkeszthetőek. A támogatott nyelveket dinamikusan kezeli a rendszer, bővítésük/szűkítésük könnyen megtehető.

A TID rendszer lehetőséget ad dinamikus értékkészlettel rendelkező attribútumok definiálására, és az értékkészlet több nyelven történő felhasználóbarát karbantartására.

Az azonos helyszínen megtalálható (vagy ahhoz kapcsolható) turisztikai objektumokat összevontan kezeli a rendszer, a helyszín adatait csak egyszer kell rögzíteni.

A turisztikai objektumokhoz tartozó kapcsolattartók/üzemeltetők önállóan karbantarthatóak, a már rögzítetteket egy újabb turisztikai objektumhoz egyszerűen lehet kapcsolni.

A turisztikai objektumokhoz képgaléria és videó is kapcsolható.

Többszintű jogosultsági rendszer

A turisztikai objektumok szerkesztését csak jogosult felhasználók végezhetik. A jogosultság lehet direkt objektum-felhasználó összerendelés, vagy terület alapú jogosultság (település, régió).

A szerkesztett adatok nem publikálódnak automatikusan, azokat a jóváhagyó jogosultsággal rendelkező felhasználóknak validálni kell. A turisztikai objektum változásainak jóváhagyásáig az utolsó jóváhagyott változat érhető el a publikációs csatornákon.

A rendszer naplózza a végzett tevékenységeket, az egy turisztikai objektumok korábbi verziói, módosításai megtekinthetőek, továbbá felhasználók szerint is listázható a tevékenység.

Export és publikációs csatornák

A TID rendszerben tárolt adatokat az objektumok több attribútuma alapján lehet szűrni, a kapott eredményt exportálni (Excel).

A rendszer lehetőséget ad SOAP XML interfészen történő adatlekérdezésre is, ahol ugyanúgy a fentebb részletezett jogosultsági rendszer szerint korlátozható a hozzáférés.

A rendszerhez továbbá könnyen kialakítható egyéb külső rendszereknek megfelelő formátumú adatexport is (pl. Google XML).

Termékeink

További információért forduljon hozzánk bizalommal:

Mihalovics Pál
vezérigazgató

Email info@virzrt.hu

A weboldalon sütiket használunk statisztikák készítése érdekében!