VIR Vezetői Információs Rendszerek Szolgáltató Zrt.

IBM Watsonx - Mesterséges intelligencia

IBM Watsonx - Mesterséges intelligencia

AI - és adatplatform az üzleti élet számára

Platform, mely lehetővé teszi egyéni AI-alkalmazások létrehozását, az összes adatforrás kezelését, és felgyorsíthatja az AI-munkafolyamatokat.

Az IBM ® watsonx ™ AI- és Adatplatform három fő komponenst és számos AI-asszisztenst tartalmaz, amelyek célja, hogy megbízható adatokkal támogassák az AI kiterjesztését és használatának felgyorsítását a vállalat egész területén.

 • Nyílt:

  Olyan nyílt technológiákra épül, amelyek különböző modelleket kínálnak a vállalati felhasználási esetek és a megfelelőségi követelmények kielégítésére.

 • Célzott:

  Kifejezetten olyan vállalati területekre irányul, mint a HR, az ügyfélszolgálat vagy az IT-műveletek, hogy új értéket hozzon létre.

 • Megbízható::

  Az átláthatóság, a felelősség és az irányítás elveire építve tervezték, hogy segítsen kezelni a jogi, szabályozási, etikai és pontossági kérdéseket.

 • Értékteremtő:

  A vállalat által bevezetett modellekben létrehozott értékeket a vállalat birtokolja.

Kattintson a képre!

Felhasználási területek

- Q+A létrehozása
Kérdés- és válaszforrás a vállalat saját adataiból, a szervezeti meglátások megosztása. A watsonx.ai generatív AI (gen AI) képességeit a visszakeresési generálási képességét (RAG) kombinálja az adatok elemzésével és a tudásanyag összegyűjtésével, kihasználva a adattárolási lehetőségeit.

- Tartalom készítés
A watsonx.ai AI stúdió használatával különböző típusú tartalmak, például marketing- és értékesítési kampányok, e-mailek, blogok, közösségi média posztok, automatizált jelentések, szkriptek és egyéb tartalmak létrehozására alkalmas modelleket lehet létre hozni. A segítségével figyelemmel lehet kísérni a vállalati modellek pontosságát, az eltérések és egyoldalúság kiszűrésének szempontjából.

- Chatbotok telepítése
Chatbotokat lehet telepíteni vállalkozása számára az IBM segítségével, amely nagy nyelvi modellekkel (LLM) működő társalgási AI-alkalmazás. Az intuitív felhasználói felület előnyeit mesterséges intelligencia alapú hangügynökök és chatbotok létrehozásához is jól lehet használni. Automatizált önkiszolgáló támogatást biztosít minden csatornán és érintkezési ponton, lehetővé téve a zökkenőmentes integrációt a vállalkozását működtető eszközökkel.

Kattintson a képre!

- Hatékony kódolás
Növeli a fejlesztők termelékenységét a természetes nyelvi bemeneteken vagy a meglévő forráskódon alapuló, mesterséges intelligencia által ajánlott kóddal. Az IBM watsonx Code Assistant ™ segítségével csökkentheti a kódolás bonyolultságát, hogy a fejlesztőcsapatok az üzleti értékteremtésre összpontosíthassanak.

- Újra gondolt vásárlói élmények
A vállalat üzleti adatait a jobb ügyfélélmény létrehozásához tudja felhasználni. Az Önök elképzelése és üzleti célja szerint építheti, képezheti, finom hangolhatja és telepítheti saját modelljeit a watsonx.ai platformon, az elkészült modelleket könnyedén integrálja meglévő chatbotjaiba annak érdekében, hogy kontextusfüggő válaszokat tudjon adni. Az IBM eszköztárral folyamatosan nyomon követheti és felügyelheti a létrehozott AI modelljeit a pontosság vagy esetleges eltérés tekintetében.

- Adatokba rejtett trendek
A watsonx.ai AI stúdió segítségével AI modelleket készíthet hatalmas adathalmazok elemzéséhez, és értékes információkat nyerhet a -ban vagy bárhol máshol tárolt dokumentumokból, ügyfélinterakciókból és biztonsági incidensekből. A adatbázison épített modellek generatív AI képességeinek használatával könnyen felfedezhet mintákat és anomáliákat - így pontos, az Ön és vállalata igényeire szabott előrejelzéseket és prognózisokat készíthet.

IBM Megoldások

Kapcsolat:

Bánki Zsolt, +36 20 823 5807

banki.zsolt@virzrt.hu

A weboldalon sütiket használunk statisztikák készítése érdekében!